Svenska Bachelor 2017 söker kärleken i det karibiska paradiset

0
694
Bachelor 2017
Bachelor 2017

Svenska Bachelor 2017 söker kärleken i det karibiska paradiset

Dominikanska Republikens Nordiska Turistkontor är stolt sponsor och framtida temporärt hem för årets upplaga av Bachelor. ”Bachelor – När leken blev allvar” produceras av Warner Bros Sverige och sänds på Sjuan under hösten. Den tredje säsongen äger rum på paradisön Dominikanska Republiken.

Bachelor 2017

Realityserien ”The Bachelor” är en av världens mest framgångsrika dejtingprogram som har sänts världen över med flest antal säsonger. Årets Bachelor är Niclas, en 31 år gammal entreprenör från Stockholm som är redo att börja sin resa för att finna kärleken i den perfekta paradisatmosfären.

I maj börjar programmet att filmas i Punta Cana, som är en av de mest populära destinationerna i Dominikanska Republiken. Där kommer Niclas att börja sin resa tillsammans 25 kvinnor som ska försöka vinna hans hjärta – startskottet för deltagarnas kanske hittills störst kärleks – och reseäventyr.

– Vi är otroligt glada att sponsra svenska Bachelor i Dominikanska Republiken. Det är en fantastisk möjlighet för svenska folket att få en inblick i vårt karibiska paradis och alla extraordinära upplevelser vårt land har att erbjuda. Förhoppningsvis kommer vi även kunna erbjuda den perfekta kombinationen för att årets Bachelor ska hitta sin sanna kärlek, säger Patricia Polanco de Olmos, direktör på Dominikanska Republikens Turistkontor i Stockholm.

Dominikanska republiken är den populäraste destinationen i Karibien med över 6.5 miljoner turister årligen. Paradisön är känd för sina fantastiska stränder, hisnande natur, äventyr, en rik historia och kulturella upplevelser. Svenskarnas intresse för paradisön är stort och antalet svenska resenärer ökade med 25 % under 2016.


Om Dominikanska Republiken

Omgiven av Atlanten i norr och Karibiska havet i söder, har den tropiska ön nästan 1600 kilometer kust och över 400 kilometer med några av världens bästa stränder, magnifika orter och hotell, en mängd olika sporter, avkoppling och underhållning. Här kan man dansa merengue och relaxa på en rad olika resorts, utforska paradisöns rika historia, prova på den Dominikanska Republikens läckra gastronomi eller njuta av ekovänliga äventyr i de storslagna nationalparkerna. Känd för sina gästvänliga och varma människor, är Dominikanska Republiken en unik destination med häpnadsväckande natur, spännande historia och kulturella upplevelser som musik, konst, festivaler, och öns egna specialiteteter såsom cigarrer, rom, choklad, kaffe och bärnsten. Dominikanska Republiken har de bästa stränderna, en fascinerande historia och rik kultur. Ett resmål välbesökt av både kändisar, par och familjer.

Besök Dominikanska republikens officiella hemsida: www.GoDominicanRepublic.com

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here