Boa Vista nytt resmål för Ving på Kap Verde

0
684
Boa Vista
Boa Vista

Boa Vista nytt resmål för Ving på Kap Verde

Från och med i vinter blir ön Boa Vista på Kap Verde ett nytt resmål hos Ving, som sedan tidigare har resor till grannön Sal.

Boa Vista

På Boa Vista finns fantastiska, vidsträckta stränder där man inte behöver trängas. Ving har hotell på resmålen Sal Rei och Rabil, som ligger på öns nordvästra sida, knappt fem kilometer från varandra. Här bor också de flesta av öns invånare och här finns de finaste stränderna. Den lilla staden Sal Rei har ett avslappnat folkliv med restauranger, musik och barer.

Ögruppen Kap Verde är solsäkert och solen skiner ungefär 350 dagar om året och de långa, breda stränderna inbjuder till avkoppling, sol och bad.

– Men trots att Boa Vista främst består av stränder finns det mycket att göra. Boa Vista passar utmärkt för kite- och vindsurfing, fisketurer, dykning och snorkling, säger Magdalena Öhrn, informationschef på Ving.

Flera av Vings hotell ligger på den breda och långgrunda Estoril-stranden vid Sal Rei. Ving har också familjevänliga Family Garden Royal Horizons Boa Vista, som ligger en bit söder om Sal Rei och har ett avskilt läge vid den kilometerlånga sandstranden Praia de Chavez.

Tidsskillnaden är endast två timmar vintertid och transfern från flygplatsen till Vings hotell är kort.

Ving har avresor från Stockholm till Boa Vista under vintern (oktober-april) med Thomas Cook Airlines Scandinavia, en A321 med 212 platser. Flygtiden är cirka nio timmar, inklusive en teknisk mellanlandning på Gran Canaria på både ut- och hemväg.

Läs också: Nu släpper Ving nästa vinters charterresor till försäljning


Ving

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till fler än 400 resmål i över 50 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon, i butik och i utvalda resebyråer över hela landet. Ving ingår tillsammans med Globetrotter i Ving Sverige AB med cirka 200 anställda och cirka 700 000 resenärer årligen. Ving Sverige AB ingår i den internationella resekoncernen Thomas Cook Group plc som är noterad på London-börsen.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here