Emirates lanserar nya kabiner till sin Boeing 777-flotta – Emirates nya kabin

0
623
Emirates nya kabin

Emirates lanserar nya kabiner till sin Boeing 777-flotta – Emirates nya kabin

Emirates presenterar uppgraderade interiörer för sina Boeing 777-plan, inklusive nya första klass-sviter med inspiration från Mercedes-Benz S-klass. Uppgraderingen innefattar även business- och ekonomiklass.

Emirates nya kabin

Första klass-sviterna har tagits fram i samarbete med Boeing, Rockwell Collins interior systems, Panasonic, Jacques Pierre Jean Design studio och Seattle-baserade designbyrån Teague. De mjuka lädersätena kan omvandlas till fullt nedfällbara sängar och kan försättas i så kallat ”Zero-gravity”-läge, inspirerad från NASA-teknik, som ger resenären högre komfort och skapar en känsla av viktlöshet.

Emirates Svit

Varje svit är dessutom utrustad med ett inspirationskit som innehåller en hudvårdskollektion från svenska Byredo, Hydra Active moisturising-pyjamas och skönhetsprodukter från Bulgari. Alla första klass-resenärer får dessutom exklusiva brusreducerande hörlurar för att kunna njuta av Emirates prisvinnande underhållningssystem ice på den nya 32-tums HD-skärmen som varje svit utrustats med.

Emirates Svit boeing 777

Designen och formgivningen på business-sätena ombord på 777-planen har även de inspirerats av interiören på moderna sportbilar, med mjukt läder och ergonomiska huvudstöd. Även dessa säten omvandlas till fullt nedfällbara sängar och samtliga inkluderar en egen minibar.

Emirates-business

Emirates har även gett sin ekonomiklass en uppfräschning med nya färgpaletter av grått och blått. Även sätena i ekonomiklass är ergonomiskt designade med huvudstöd i läder som har flexibla sidpaneler så att resenären kan vila huvudet på bästa sätt och vakna upp utvilad efter en lång flygning.

Emirates ekonomiklass

Motorkändisen Jeremy Clarkson frontar Emirates nya reklamfilm

Emirates släppte i går en ny reklamfilm om bolagets nya Boeing 777-första klass-sviter som lanserades under öppningsdagen av Dubai Air Show. Reklamfilmen frontas av ingen mindre än motorkändisen Jeremy Clarkson.

– Jeremy Clarkson är ett av motorvärldens mest kända ansikten. Vi kände att han skulle passa perfekt för denna kampanj, i synnerhet eftersom våra nya första klass-sviter har inspirerats av Mercedes-Benz S-Class. Produkten i sig är en innovativ och omvälvande förändring som höjer ribban inom kundupplevelsen ombord, säger Boutros Boutros, Emirates’ Divisional Senior Vice President för Corporate Communications, Marketing och Brand.

Emirates nya första klass-sviter är branschens första flygplanssviter som helt kan stängas med skjutdörr som når hela vägen upp till kabintaket. Varje svit har en egen 32-tums HD-skärm som innehåller över 2 500 kanaler som ingår i Emirates underhållningssystem ice.

Emirates nya första klass-sviter kommer att finnas tillgängliga med start 1 december.

För mer information om de nya kabinerna, klicka här

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here