Emirates och flydubai i nytt partnerskap

0
520
Emirates och flydubai

Emirates och flydubai i nytt partnerskap

Emirates och flydubai meddelar i dag att de har ingått ett omfattande partnerskap där de två Dubai-baserade flygbolagen slår sig samman för att erbjuda kunderna ännu bättre flygalternativ. Båda flygbolagen kommer fortsätta att styras självständigt och oberoende av varandra men kommer att nyttja varandras nätverk för att skala upp verksamheten och påskynda tillväxten.

Partnerskapet innefattar bland annat nummerdelning (Codeshare) och integrerat nätverkssamarbete med samordnad schemaläggning. Den nya modellen kommer att ge flydubai-kunder bättre anslutningar till Emirates världsomspännande nätverk av destinationer som spänner över sex kontinenter. För Emirates kunder öppnar det flydubais robusta regionala nätverk.

För mer information om partnerskapet mellan Emirates och flydubai, klicka här .

Om Emirates

Emirates, ett av de snabbast växande flygbolagen i världen, har fått mer än 500 internationella priser och utmärkelser för hög kvalitet. 2016 utnämndes Emirates till världens bästa flygbolag av SkyTrax. Emirates flyger till 157 destinationer i 84 länder över sex kontinenter. Emirates flyger med 259 wide body-maskiner från Airbus och Boeing, inklusive 95 av branschens modernaste Airbus A380. Totalt har Emirates en order på 216 nya flygplan, till ett värde av mer än 108 miljarder dollar.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here