Norwegian utsett till Europas bästa lågprisbolag för femte året i rad

0
620
Europas bästa lågprisbolag
Norwegian - Europas bästa lågprisbolag

Norwegian utsett till Europas bästa lågprisbolag för femte året i rad

Norwegian har för femte året i rad utsetts till “Europas bästa lågprisbolag” av AirlineRatings.com. Juryn prisar Norwegian för att utmana branschen genom att erbjuda passagerare en kvalitetsprodukt till ett lågt pris.

Europas bästa lågprisbolag

– Vi uppskattar det här erkännandet väldigt mycket. Att vi får en topplacering i den här kategorin för femte året i rad är oerhört inspirerande. Alla på Norwegian jobbar hårt varje dag för att våra passagerare ska få en bra reseupplevelse med oss och vi är så tacksamma för att det arbete vi gör uppskattas, säger Norwegians koncernchef Bjørn Kjos.

Airlineratings.com har över 20 miljoner besökare från 232 länder och delar varje år ut priser till olika aktörer i flygbranschen. Enligt juryn har Norwegian de senaste åren varit ledande inom många områden inom flygbranschen.

– Norwegian blir bara bättre och bättre. Bolagets fortsatta innovation ger miljoner människor över hela Europa möjlighet att resa billigt och säkert till många spännande destinationer. Norwegian är en självklar vinnare men det är även de som reser med bolaget, säger Geoffrey Thomas, chefredaktör på AirlineRatings.com.

Tidigare i år utsågs Norwegian till “världens bästa lågprisbolag på långdistanslinjer för tredje året i rad och till Europas bästa lågprisbolag för femte året i rad” av SkyTrax World Airline Awards. I september utsågs Norwegian även till ”Årets flygbolag”av CAPA Centre for Aviation.

Läs också: Norwegian utsett till årets flygbolag 2017

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here