Flyg till Chambéry – SAS öppnar flyglinje från Stockholm till Chambéry i franska Alperna

0
631
Flyg till Chambéry
Fotograf: ©SavoieMontBlanc-Chabance

Flyg till Chambéry – SAS öppnar flyglinje från Stockholm till Chambéry i franska Alperna

Under skidsäsongen 2018 öppnar SAS en ny flyglinje från Stockholm till Chambéry i franska Alperna. Chambéry Airport är den närmast belägna flygplatsen för att ta sig till och från de populära skidorterna Val d’lsere och Val Thorens.

Flyg till Chambéry från Stockholm Arlanda

Den nya flyglinjen mellan Stockholm och Chambéry gör det enklare för skandinaviska resenärer att ta sig till populära skidorter som Val d’lsere och Val Thorens. Den nya linjen öppnar den 3 februari och avgår på lördagar. Chambéry Airport är den flygplats som ligger närmst de populära skidorterna och som erbjuder både transferbussar och biluthyrning direkt utanför terminalbyggnaden.

– Vi ser en ökad efterfrågan på flygresor till skidorter under vintervåren och påsken, och vi jobbar hela tiden aktivt för att möta våra kunders efterfrågan. Att nu kunna erbjuda en avgång i veckan till de franska alperna, är ännu ett svar på våra kunders efterfrågan på fritidsdestinationer, säger Anders Wahlström, Försäljningschef, SAS Sverige.

Den nya linjen är ett komplement till SAS övriga reguljära linjer till regionen runt Alperna (Innsbruck, Salzburg, München, Geneve, Zürich, Venedig och Milano) och kommer att trafikeras med SAS nya A320neo , med 15-18 % lägre klimatpåverkan än dess föregångare.

SAS nya mat- och dryckeskoncept New Nordic by SAS finns tillgänligt ombord.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here