Flygbolaget BRA lanserar fri ombokning vid VAB

0
433
ombokning vid VAB
Flygbolaget BRA lanserar fri ombokning vid VAB

Flygbolaget BRA lanserar fri ombokning vid VAB

Sveriges näst största inrikesflygbolag, BRA, lanserar fri ombokning för alla föräldrar som behöver vabba. Med Försäkringskassans intyg om vård av barn är det bara att boka om flygbiljetten.

Flygbolaget BRA har noterat att säsongen för VAB inleds i september, strax efter skolstart, och kulminerar i februari-mars.

Under september ökar uttaget av VAB-dagar med omkring 70 procent jämfört med augusti, enligt Försäkringskassans statistik (2016).

Fri ombokning vid VAB

“Vi vill helt enkelt underlätta för alla föräldrar att vara hemma med sina sjuka barn” säger Emma Sandsjö som är Kommunikationschef för flygbolaget BRA.

“Den planerade flygresan ska inte vara avgörande vid beslut om att stanna hemma med ett sjukt barn eller inte” fortsätter Emma Sandsjö.

“Med oss flyger många i arbetet och vi skapar nu enkel möjlighet att boka om mötet och vara hemma med sitt sjuka barn istället”.

För fri VAB-ombokning finns inga andra krav än ett intyg om ”vård av barn” från Försäkringskassan. Fri VAB-ombokning gäller under september och till mitten av oktober för alla biljetter och priskategorier.

Mer om vård av barn hos Försäkringskassan:

https://www.forsakringskassan.se/privatpers/foralder/vard_av_barn_vab

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here