Världens längsta och lyxigaste världsomsegling – en jordenrunt kryssning som kräver tjock plånbok

0
602
världsomsegling
Femstjärniga rederiet Regent Seven Seas Cruises gör en ny världsomsegling med Navigator i januari 2018 under 137 dagar.

Världens längsta och lyxigaste världsomsegling – en jordenrunt kryssning som kräver tjock plånbok

En jorden-runt resa kan göras på olika sätt; med en flygbiljett och förbokade stopp under en månad eller som inom en snar framtid med ett rymdskepp uppe i rymden. Ett långsammare och betydligt lyxigare alternativ är en jordenrunt kryssning, för de som har tiden och pengarna.

Ett av världens femstjärniga rederier Regent Sevens Seas, erbjuder återigen en världsomsegling, World Cruise 2018 efter 2017 års genomförda och uppskattade lansering av konceptet, nu med en ny rutt. Kryssningen med RSSC Navigator föregås med en storstilad galamiddag den 7 januari på det anrika hotellet Beverly Wilshire by Four Season´s i Los Angeles innan man lättar ankar. Kryssningsrutten går mot Hawaii, Franska Polynesien, Nya Zeeland och Australien, Sydostasien med Indonesien, Malaysia, Indiska Oceanens öar och Sydafrika. Därifrån korsar man Atlanten för att kryssa längs den östra sidan av den sydamerikanska kontinenten med Uruguay, Argentina, Brasilien genom den karibiska övärlden för att slutligen kryssa genom Panamakanalen på väg tillbaka till Los Angeles.

Med 38 528 sjömil, 28 länder, 64 hamnar och många intryck senare är fartyget åter i Los Angeles efter 137 dagars segling. Många av hytterna är redan uppbokade.

Ombord har RSSC Navigator plats för 490 gäster, som har tillgång till alla bekvämligheter som hyttsviter med balkong (i vissa kategorier med egen butler), flera gourmetrestauranger, underhållning, föredrag, aktiviteter m.m. I rederiets all-inclusive koncept ingår allt i priset; all mat och dryck, som champagne och sprit och t o m utflykterna i land och dricks.

Pris

Jordenrunt-kryssningen pågår från den 8 januari – 25 maj 2018 och priserna börjar från ca 536 000 kr per person i delad Deluxe Window Suite i 137 dagar, flyg tillkommer.

Läs också: Sommarkryssningar lockar allt fler barnfamiljer

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here