KLM inleder samarbete med GetYourGuide

0
491
GetYourGuide
GetYourGuide

KLM inleder samarbete med GetYourGuide

Boka biljetter så du slipper köa för att besöka Eiffeltornet, för att dyka med hajar i Kapstaden eller för att uppleva panoramautsikten från Empire State Building; inom kort kan du boka aktiviteter direkt via KLM´s egna digitala plattformar.

GetYourGuide

Flygbolaget KLM inleder ett samarbete med den ledande online-aktören för turistrundturer och aktiviteter, GetYourGuide. Det betyder att KLM´s kunder inom kort kan boka över 30 000 rundturer och aktiviteter på fler än 2 500 destinationer runt om i världen, direkt via KLM´s egna plattformar Messenger, KLM.com, KLM-appen och portalen ombord på KLM´s flygningar.

Reservationerna kan göras så snart kunderna har bokat en flygresa eller checkat in, under flygningen eller vid den tidpunkt som passar bäst. De allra flesta GetYourGuide-aktiviteter kan bokas så nära in på som 24 timmar innan aktivitetens start. Med de digitala biljetterna skannas en QR kod som inträdesbiljett. GetYourGuide använder sig även av push-notiser för att på ett smidigt sätt påminna kunderna om sin bokningsinformation.

Den nya servicen kommer att vara igång och tillgänglig i KLM´s olika kanaler under de kommande dagarna och veckorna.

KLM vill vara där kunderna är och erbjuda dem möjligheten att boka extra produkter och tjänster under hela resan. Det nya samarbetet visar på båda företagens ambition och engagemang att hålla samma takt som kundernas förväntningar när det gäller att digitalt kunna planera sina resor.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here