Vill du bli flygbolaget KLMs jorden runt reporter – KLM rekryterar jorden runt reportrar

0
961
jorden runt reporter

Vill du bli flygbolaget KLMs jorden runt reporter – KLM rekryterar jorden runt reportrar

Flygbolaget KLM söker nu tre nordiska reportrar som under 90 dagar ska resa jorden runt för att samla goda nyheter från världens alla hörn. De goda nyheterna kommer att vara centrala i KLM Nordens kommunikation under hösten.

Jorden runt reporter

Ett av Europas största flygbolag, holländska KLM, startar i dagarna sin nordiska rekryteringskampanj av jorden-runt-reportrar. En person per land från Sverige, Norge och Danmark anställs för att för företagets räkning få resa världen över i jakt på goda nyheter.

– Att resa handlar om så mycket mer än att bara förflytta sig. När du reser får du ta del av andra människors vardag och berättelser, säger Emmelie Johansson, marknadschef på Air France och KLM i Norden.

De goda nyheterna kommer att utgöra en del i flygbolagets höstkampanj som pågår fram till årsskiftet. KLM planerar att använda historierna i sina olika kanaler under hösten i form av reklamfilmer, artiklar och bilder.

Flygbolaget KLM utökade sitt nätverk med 16 nya destinationer till sommaren 2017 och har nyligen annonserat att de växlar upp sin kapacitet i Norden med 10 procent inför hösten 2017.

– När man reser har man ofta goda historier med sig hem. Eftersom vi flyger världen över tar vi nu dessa reportrar till hjälp för att rapportera positiva historier, avslutar Emmelie Johansson.

Sista ansökningsdatum är 13 augusti 2017.

För mer information och ansökan om hur du kan bli KLM jorden runt reporter:

https://www.klm.com/travel/se_sv/campaigns/reporter.htm

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here