Nextjet och KLM inleder idag ett fördjupat samarbete med codeshare

0
522
Nextjet och KLM
Nextjet och KLM fördjupar sitt samarbete.

Nextjet och KLM inleder idag ett fördjupat samarbete med codeshare

Nextjet och KLM inleder idag ett fördjupat samarbete med codeshare för att erbjuda ett enklare och smidigare resande för sina gäster.

Codeshare

Genom det nya fördjupade samarbetet, ett sk. codeshare, kan Nextjet och KLM erbjuda ett bredare utbud av resor på en och samma biljett redan från och med den 26 mars. Det tidigare samarbetet, som inleddes 2014, har varit väldigt gynnsamt och därför tas nu samarbetet till nästa nivå.

Destinationerna som omfattas av samarbetet är Arvidsjaur, Jönköping, Karlstad, Karleby/Jakobstad (Finland), Kramfors-Sollefteå, Lycksele, Mariehamn (Åland), Sundsvall, Vilhelmina och Örnsköldsvik. Ambitionen är att hela linjenätet ska ingå inom en snar framtid.

Från dessa orter erbjuds nu resor på en och samma biljett till KLM:s samtliga destinationer där man redan på avreseorten kan checka in sitt bagage till slutdestinationen.

– Med vårt nya codeshare-samarbete kan vi erbjuda än fler möjligheter för våra svenska resenärer att resa direkt från sina lokala flygplatser till hela KLM:s världsomspännande linjenät. Tillsammans med vår ökade kapacitet till och från Stockholm, Göteborg och Linköping utgör detta en rejäl satsning på Sverige säger Paul Terstegge, General Manager North Europe, Air France & KLM.

Nextjet och KLM

– Vi är glada över att kunna fördjupa vårt samarbete med KLM, ett flygbolag med lång tradition av resor till och från Skandinavien och Finland. Med vårt fördjupade samarbete kommer vi kunna erbjuda våra fantastiska destinationer till ännu fler resenärer genom ett smidigt resande via Amsterdam säger Magnus Ivarsson, VD Nextjet.

Läs också: Nextjet och airBaltic ingår samarbete – Nextjet airBaltic codeshare avtal

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here