BRA söker piloter till sin jetflotta – Pilotjobb BRA

0
1248
Pilotjobb bra

BRA söker piloter till sin jetflotta – Pilotjobb BRA

Detta är en platsannons vi har hittat på BRA’s hemsida.

BRA är Sveriges närmaste flygbolag som knyter samman 13 svenska städer. Vi finns från Umeå i Norr till Malmö i söder. På BRA tror vi på att vara nära våra kunder och därför har vi inte en centralt placerad besättningsbas, utan vi som arbetar här bor på de olika orterna vi flyger från. Nu söker vi piloter till vår jetflotta, med bas i Malmö och Göteborg.

BRA flyger idag med både jet- och turbopropflygplan. Vår moderna flotta av ATR 72 kompletteras idag av AVRO RJ som i sin tur kommer att ersättas av helt nya Bombardier CS-100 under 2020. Vi kommer då att ha en av Europas modernaste och miljövänligaste flygplansflottor. Just hållbarhet är viktigt för oss, vi har som målsättning att halvera våra fossila koldioxidutsläpp till 2025 och är idag det enda bolaget som tankar biobränsle regelbundet i Sverige.

Under det senaste året har vi kontinuerligt rekryterat piloter till vår ATR-flotta. Nu kommer vi även att rekrytera piloter till vår jetflotta. I denna rekrytering välkomnar vi både interna sökande och dig som idag arbetar hos en annan arbetsgivare.

Våra piloter som flyger AVRO RJ finns idag baserade i Malmö, Göteborg och Bromma. Rekrytering till de olika baserna sker utifrån aktuellt behov på respektive bas, främst är det Malmö och Göteborg där vi nu söker nya kollegor. Dina arbetsuppgifter blir främst att flyga resenärer i vår inrikestrafik, men vi flyger också charter åt andra bolag inom Europa.

Vi ser nu fram emot att rekrytera inspirerade och motiverade nya kollegor som vill vara med och utveckla BRA. Vi är stolta över att vi både 2016 och 2017 fått utmärkelsen Sveriges nöjdaste kunder, och det är tack vare att kollegorna i luften och på marken alltid har kundens bästa för ögonen.

Vi har svenska kollektivavtal erbjuder förmåner såsom friskvårdsbidrag, möjlighet till rabatterat privatresande för dig och din familj och möjlighet att hyra semesterlägenheter i Spanien.

Kvalifikationer:
• EASA – ATPL(A) – CPL(A), with completed ATPL theory and MCC course
• Valid IR(A)M
• ICAO English Language proficiency minimum level 4, ( 5-6 är meriterande)
• Part-MED Medical Class 1
• Erfarenhet från tjänstgöring i 2-pilotsystem är meriterande
• Utdrag ur polisens belastningsregister ska överlämnas i ett obrutet kuvert vid första intervjutillfället
• EU-medborgare
• Skandinaviskt språk
• Grundläggande behörighet till högskolan

Ansökan
Välkommen med din ansökan, du söker via länken ovan. Sista ansökningsdag 2017-12-10.

Intervjuer kommer att genomföras under 2017 och 2018. Vi arbetar med löpande urval av sökande under ansökningstidens gång, det kan därför vara en fördel att söka tidigt.

Länk till lediga Pilotjobb BRA:

https://www.flygbra.se/generell-info/jobba-med-oss/

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here