SAS lanserar gruppresor för ungdomar med lägre priser

0
445
Gruppresor för ungdomar
Gruppresor för ungdomar

Gruppresor för ungdomar

SAS fortsätter att utveckla och förbättra sitt utbud för resande och gör det enklare och billigare för de under 26 år, som önskar att resa i en större grupp till destinationer inom Skandinavien och Europa. Priserna på det nya ungdomskonceptet är upp till 35 procent lägre än de normala gruppresorna.

Idag lanserar SAS ett nytt gruppresekoncept för unga resande. Det nya gruppresekonceptet är ett komplement till det populära SAS Ungdom . Det nya konceptet vänder sig till dem under 26 år, som reser i större grupper på minst tio personer.

– Vi arbetar hela tiden med att utveckla och förbättra vårt utbud till våra resande och det gäller även de unga resande. SAS Ungdom är en populär och efterfrågad produkt. Därför är vi nu glada över att kunna erbjuda de unga ett koncept, där större grupper kan resa tillsammans till ett lägre pris men med samma SAS-fördelar, säger Stephanie Smitt Lindberg, chef för produkt och kundlojalitet i SAS.

Gruppresor för ungdomar

Priserna på ungdomsbiljetterna är upp till 35 procent lägre än de normala gruppriserna. Samtidigt kan 20 procent av de resande vara vuxna över 26 år, vilket gör det nya konceptet speciellt attraktivt för bland annat skolklasser, sport- och ungdomsföreningar.

De nya ungdomsbiljetterna medger att resenären får välja sittplats, så att gruppen kan sitta tillsammans i flyget, ger nya EuroBonus-poäng och i priset ingår ett incheckat bagage. Utöver det är det möjligt att förbeställa mat och köpa till extra bagage.

Biljetter kan bokas från den 25 januari 2017. Reseperioden startar den 25 februari 2017 och gäller biljetter för resor inom Europa och Skandinavien.


SAS

SAS, med mer än 70 år i branschen, transporterar över 29 miljoner passagerare årligen och är Skandinaviens ledande flygbolag med över 800 flygningar per dag till 118 destinationer i 36 länder i Skandinavien, Europa, USA och Asien. SAS är medlem i Star Alliance™ och kan tillsammans med ytterligare 26 flygbolag erbjuda fler än 18 450 dagliga flyg till cirka 1 300 destinationer i 190 länder.

bokaflyg.com

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here