SAS Lounge Newark i New York har fått ny design och plats för fler resenärer

0
474
SAS Lounge Newark
SAS Lounge Newark EWR

SAS Lounge Newark i New York har fått ny design och plats för fler resenärer

Utveklingen av SAS egna lounger fortsätter och nu har SAS nydesignade Lounge på Newarks flygplats i New York öppnat. Den nyöppnade och 100 kvm större loungen skapar ett exklusivt utrymme för SAS resenärer att i lugn och ro slappna av eller arbeta inför sin flight.

De 440 kvadratmetrarna är inredda med genomgående skandinaviska material och rymmer nu fler resenärer än den tidigare gjort. Bland de övriga förbättringarna finns bland annat den nya serveringsavdelningen med ett brett utbud av kalla och varma rätter, som serveras under hela dagen, läsning i form av ett brett utbuda av magasin, ett avskilt gästarbetsrum, fler uttag och fler laddningsstationer. Självklart erbjuds även gratis WiFi, hjälp med check-in, ombokningar etc.

SAS Lounge Newark

– Vi är glada över att nu kunna välkomna våra resenärer till vår nya lounge i New York, dit vi flyger direkt från Stockholm, Köpenhamn och Oslo. Vi har de senaste åren lanserat flera nya destinationer mellan Skandinavien och USA och näst på tur står Miami från Stockholm, som öppnar i oktober , säger Fredrik Henriksson, Presschef, SAS Sverige.

SAS Lounge New York EWR
SAS Lounge New York EWR

Förutom till New York flyger SAS direkt från Skandinavien även till Washington, Chicago, Miami, Boston, San Francisco and Los Angeles i USA. Genom Star Alliance, som nyligen fyllde 20 år, erbjuds ytterligare fler än 18 400 flygningar per dag till 1 300 flygplatser i 191 länder .

Läs också: SAS öppnar ytterligare SAS City Lounge – på Stockholm Central

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here