Thailand får utmärkelsen – Årets turistland vid Grand Travel Award i Stockholm 2017

0
430
Årets turistland
Thailand får utmärkelsen “Årets turistland

Thailand får utmärkelsen – Årets turistland vid Grand Travel Award i Stockholm 2017

Årets turistland

Den årliga Grand Travel Award hölls i går, torsdagen den 16 februari på Grand Hotel i Stockholm för 26:e året i rad. Thailändska turistbyrån tilldelades priset ”Årets turistland” som företrädare för Thailand.

Travel News, den oberoende resebranschtidningen, var värd för Grand Travel Award, med olika seminarier, middag och prisutdelning. Thailändska turistbyrån tilldelades priset ”Årets turistland” tillsammans med Australien. Motiveringen för priset är den thailändska maten, naturen, stränder och Bangkok – alla dessa anledningar till att Thailand finns i svenska resenärers hjärtan år efter år.

Thailändska turistbyrån

– Vi är så stolta och glada över att ha tilldelats Grand Travel Awards pris ”Årets turistland”. Vår passion att visa upp de otroliga möjligheter som Thailand har att erbjuda har lönat sig. Det är verkligen helt fantastiskt att få en bekräftelse på att vi har lyckats , säger Ms Pakkanan Winijchai, direktör Thailändska turistbyrån Stockholm och de nordiska och baltiska länderna.

Dubai, Kroatien, Spanien och USA var också nominerade tillsammans med Thailand och Australien. Thailändska turistbyrån kommer att fortsätta sitt arbete med att visa upp Thailands mångsidighet, så som spännande sporter, vacker natur och god mat .

 


Om Thailändska Turistbyrån


Tourism Authority of Thailand (TAT) grundades 1960 och var den första organisationen i Thailand med särskilt ansvar att främja turismen i landet. Thailändska Turistbyrån i Stockholm etablerades 2002 och ansvarar för de nordiska och baltiska länderna. Thailändska Turistbyrån tillhandahåller reseinformation till allmänheten, resebyråer och media och arbetar även för att uppmuntra invånare i de nordiska och baltiska länderna att resa till Thailand. Läs mer om Thailändska Turistbyrån på www.tourismthailand.org/se .
Thailand är nu i en tid av officiell sorgeperiod efter bortgången av Hans Majestät Kung Bhumibol Adulyadej. Thailändska turistbyrån uppmanar alla besökare till Thailand att fortsätta med sina resplaner som vanligt. De flesta traditionella och kulturella evenemang kommer att äga rum som vanligt, även om firandet kan komma att ändras för att visa respekt för Hans Majestät Kung Bhumibol Adulyadej.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here