En reseberättelse från Thailand Koh Samui – Dykkurs i Thailand.

1
516
Thailand Dykkurs

En reseberättelse från Thailand Koh Samui – Dykkurs i Thailand.

Open water Kurs

Vill du se en helt annan värld? Det ville vi…

Thailand Koh Samui

Äventyret började tidigt på morgonen. Väl framme vid Fishermans Village (Thailand – Koh Samui) fick vi en introduktion av Boat mastern, hon gick igenom säkerheten på båten, presenterade kaptenen, namnen på dagens dykplatser och tillgången till dricka.

Båtresans tid gick åt till att förbereda våran dykutrustning och prata ihop oss. Patrik (dykinstruktören) berättade om de olika övningarna vi skulle utföra, hur vi skulle gå tillväga och vad som är viktigt att tänka på.
Vi hade många tankar och funderingar kring dagens dyk, men svaren kom allteftersom vi dök. Den största frågan vi hade var om vi skulle klara av att dyka djupt? Men med Patriks stöd kände vi oss tryggare, och hoppades på att allting skulle gå utöver våra förväntningar.

Dykning

Efter två dyk kände vi oss fortfarande väldigt oerfarna eftersom det var mycket att hålla koll på, inte nog med det så fascinerades vi av hela undervattensvärlden. Men tack vare att det var mycket att titta på så kopplade vi av mer och tänkte inte på utrustningen, djupet och riskerna som kunde uppstå. Den “nya” världen var fantastisk, med alla fiskar och koraller som var i alla möjliga färger och former. Det är svårt att beskriva i ord hur vackert det är, men vi lovar er att det är det finaste vi sett!.

Vi dök med PADI instruktör: Patrick Ericsson, Dive & Adventure.

Dykkurs i ThailandDykkurs Thailand Koh SamuiDykbåt Thailand Koh Samui

 

 

 

 

 

Linda Gustavsson, Elena Ekman

OBS! Sen detta tips för första gången publicerades här på Bokaflyg.com, har vi fått information om att dykföretaget Dive & Adventure i Thailand Koh Samui har upphört!

Se fler bilder från Thailand>>

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here