Ving söker Reseledare Junior – Är du Vings nya reseledare?

0
574
Reseledare Junior
Nu utlyser Ving, för tredje gången, en tävling för barn mellan 10 och 13 år som drömmer om att jobba som reseledare i ett varmt och soligt land.

Ving söker Reseledare Junior – Är du Vings nya reseledare?

Nu utlyser Ving, för tredje gången, en tävling för barn mellan 10 och 13 år som drömmer om att jobba som reseledare i ett varmt och soligt land. Vinnaren får prova på sitt drömyrke på Sunwing Kallithea Beach på Rhodos under en vecka i sommar.

Reseledare Junior

Tävlingen går under namnet ”Reseledare Junior”, och vinnaren får under slutet på sommarlovet resa till Rhodos tillsammans med en förälder. Ving står för resa, boende och mat under hela veckan. De tävlande barnen skriver i sin ansökan hur de skulle lägga upp sin reseledarvecka och en jury från Ving utser en vinnare som får ta med sig mamma eller pappa till Sunwing Kallithea Beach i sommar – och förverkliga sina planer!

– Att vara reseledare är både en rolig och lärorik början på karriären, oavsett vad man än ska syssla med senare i livet. En vecka som Reseledare Junior är ett perfekt sätt att få prova på yrket och jag är övertygad om att segraren får en oförglömlig vecka som Reseledare Junior på Rhodos, säger Magdalena Öhrn, informationschef på Ving.

Lucas och Andrea, som då var 11 år, har tidigare vunnit tävlingen och jobbat varsin vecka på Sunwing på Rhodos.

Sista ansökningsdag är 10 maj 2017.

Läs mer om tävling här: http://www.ving.se/reseledare-junior

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here