Resemässan Visit Pacific 2018

0
399
Visit Pacific
Resemässan Visit Pacific är tillbaka i Malmö 2018 med fokus på resmålen i Oceanien.

Resemässan Visit Pacific 2018

Den 3 mars 2018 öppnas dörrarna igen för besökarna till Visit Pacific på Malmö Live som under en hel dag kan bekanta sig närmare med dessa exotiska resmål. Den första mässan i februari 2017 var mycket lyckad för arrangören Tour Pacific med många lovord från de 300 besökarna och de dryga 30-talet utställare av resmål och produkter från Oceaniens länder.

Visit Pacific

Företagets vd Lars Jönsson förklarar: ”Som Sveriges ledande arrangör dit vill vi inspirera svenskarna att redan på hemmaplan få en känsla för dessa fantastiska resmål. Tillsammans med våra samarbetspartners bjuder vi in till att under en dag få en försmak av vad dessa resmål kan erbjuda, lyssna på föredrag och träffa representanter från turistbyråer och leverantörer. Det kommer också att finns möjlighet att boka tid med någon av våra egna reseexperter och planera en framtida resa till något av resmålen”.

Söderhavets kultur med olika ritualer, sång och musik från Australien och möjlighet att prova exotiska smakupplevelser utlovas även i år. Bland utställarna finns ex. turistbyrån från Australien och flera av dess delstater, Cooköarna, Papua Nya Guinea, flygbolag som Qantas Airways och Singapore Airlines m. fl

”Vi tror att Visit Pacific fyller ett behov och vi hoppas på besökare från fler delar av Sverige vill komma till Malmö för detta unika tillfälle”, säger Lars Jönsson.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here